Slide background

IT Bedrijfsscan

Kom erachter hoe u uw onderneming kunt verbeteren op het gebied van veiligheid en automatisering

Heeft u  geen zicht op uw  IT omgeving? Wilt u weten of u uw IT beheer wel goed voor elkaar heeft? Is bedrijf voldoende beveiligd tegen hackers? Werken uw medewerkers  efficiënt met de juiste toepassingen en middelen?

Met de IT bedrijfsscan van Verbruggen ICT geven wij u meer inzicht in uw IT omgeving, IT gebruik, bedrijfsautomatisering en veiligheid.

Automatisering

We bekijken of er sneller en efficiënter gewerkt kan worden binnen uw bedrijf. Efficiënter werken brengt op langere termijn voordelen op. Uiteraard houden we rekening met kosten en mogelijkheden.

Veiligheid

We bekijken of uw bedrijf voldoende beveiligd is tegen ongewenste indringers. Is uw data goed beschermd? Is uw bedrijf gevoelig voor virussen? Een goed beveiligd bedrijf is klaar voor de toekomst.

Onze IT bedrijfsscan vindt plaats op uw bedrijf. Wij scannen uw bedrijf en na afloop van ons bezoek ontvangt u een rapportage. Hierin vindt u onze bevindingen en aanbevelingen voor uw bedrijf. Wij adviseren u hier over beveiligingsproblemen, hardware en software, automatiseringsverbetering en onderhoud. De IT bedrijfsscan is geheel vrijblijvend. De IT bedrijfsscan is beschikbaar in de regio Veghel, Uden, Erp, Boekel, Gemert, Keldonk, Boerdonk, Heeswijk Dinther en Sint-Oedenrode.

Interesse in onze IT bedrijfsscan? Neem dan contact op met ons op en maak een afspraak. Vul het contactformulier in of bel 06 511 93 778.

Vraag de IT Bedrijfsscan aan

Bedrijfsnaam *

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Telefoonnummer *

Aanvullende informatie

Agenda met een hand en pen. Schrijf uw afspraak op